banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Igazságtalannak tartja a beoltottakra nézve a hétvégi korlátozásokat Temesvár polgármestere

Nem ért egyet a hétvégi kijárási tilalom és a korai boltzár bevezetésével Dominic Fritz temesvári polgármester, aki a koronavírus ellen beoltottakra nézve igazságtalannak tartja az általános érvényű intézkedést.

Mint arról beszámoltunk, a bánsági nagyvárosban meghaladta a 4 ezreléket az utóbbi két hétben a koronavírus-fertőzések aránya, ezért a Temes Megyei Vészhelyzeti Bizottság (CJSU) a vészhelyzeti törvényben előírt hétvégi korlátozó intézkedések alkalmazásáról döntött. Ennek értelmében péntektől vasárnapig a nem létfontosságú szolgáltatásokat és termékeket nyújtó üzletek csak 18 óráig tarthatnak nyitva, a lakosság pedig 20 óra után csak indokolt esetben, saját felelősségre kitöltött nyilatkozattal közlekedhet.

Nu, nu sunt de acord! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, din care NU mai fac parte, a decis că, potrivit...

Közzétette: Dominic Fritz – 2021. szeptember 22., szerda

Dominic Fritz – aki azt írta, hogy már nem tagjai a megyei vészhelyzeti bizottságnak – úgy vélte, hogy a mostani járványhelyzet különbözik a tavaszitól, amikor még nem állt rendelkezésre elegendő vakcina. Mostanra viszont sokan beoltatták magukat, ezért igazságtalannak tartotta, hogy rájuk éppúgy érvényesek legyenek a megszorítások.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Mindemellett pedig a korlátozó intézkedések rossz hatással lesznek a helyi vállalkozásokra – hívta fel a figyelmet a polgármester.

(Nyitóképen: Dominic Fritz | Fotó: Agerpres)

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?