Holtan találtak rá egy Bihar megyei fiatalra egy Kolozsvár melletti erdőben

Holtan találtak rá egy 27 éves férfira Kolozsvár melletti erdőben. A Bihar megyei fiatal informatikus eltűnése ügyében a családja értesítette a rendőrséget, miután napokon át nem sikerült felvenni vele a kapcsolatot.

Keresőkutyák bukkantak rá az eltűnt férfi holtestére | Forrás: Az Erdélyi Keresőkutyák szervezet Facebook-oldala

Kolozsvár mellett lakott, az Erdőfelek községhez tartozó Kaszoly (Casele Micești) faluban. Otthonról dolgozott informatikusként, de hozzátartozói napok óta semmilyen életjelet nem kaptak felőle. Csürülye (Ciurila) község rendőrfőnöke felkérte az Erdélyi Mentőkutyák szervezetét (CST), hogy segítsenek a keresésben. Az önkéntesek két keresőkutyával, a rendőrség, a helyimentők, az erdészek és helyi civilek társaságában kezdték el átfésülni a település melletti erdőt. „Miután a kutyák szagmintát vettek az áldozat házában, nyomot fogtak. Nagyjából 700 méterre a háztól rá is bukkantak az áldozatra, akit a keresőcsapat egyik tagja vett észre az erdőben. Sajnos az eltűnt személy halott volt” – közölték a CST Facebook-oldalán.

A ProTV beszámolója alapján az áldozat testén nem találtak erőszakra utaló nyomokat, de ennek ellenére Iulian Timșa, a Kolozs megyei rendőrség szóvivője a Bihoreanulnak azt mondta, hogy az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indítottak nyomozást. „A halál okát a boncolás után állapítják meg” – tette hozzá.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?