Holtan találtak a patakban egy asszisztensnőt Kolozs megyében

Holtan találtak hétfőn este egy 50 éves asszisztensnőt a Kolozs megyei Révkolostoron, az egyik patakban. A vízben arccal lefelé fekvő holttestet egy arra járó személy vette észre, aki értesítette a 112-t. Az orvosok már nem tudtak semmit tenni azért, hogy megmentsék az életét.

A járókelő 20 óra után vette észre a nő holttestét, a helyszínre pedig tűzoltók, rendőrök és orvosi csapat is kiszállt. Utóbbiak több mint fél órán át próbálkoztak az újraélesztéssel, de nem jártak sikerrel.

A korábban asszisztensként dolgozó nő holttestét ezután kórbonctani vizsgálatra szállították, amelyen a halál kiváltó okaként a fulladást állapították meg. A továbbiakban vizsgálatokat folytatnak, hogy kiderítsék, szándékos emberölés áldozata volt-e a nő.

Az eddig összegyűjtött adatok arra utalnak, hogy nem szándékosság áll a háttérben. Valószínű, a nő egy szerencsétlen baleset következtében halt meg. A vizsgálatot folytatók szerint elveszíthette egyensúlyát, és arccal előre beleesett a patakba, szerencsétlenségére senki nem volt a közelben, hogy segítsen rajta.

(Címlapkép: romania24.ro)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?