Hátborzongató fotóval csalták lépre a rendőrséget

A Temes megyei Info Trafic nevű Facebook-csoportban közzétett fotó miatt riasztották a rendőrséget, ugyanakkor a fotó viccelődés tárgyává vált az internetezők körében – írja az Adevărul.

A Facebook-csoportot az autósok használják balesetek és forgalmi információk bejelentésére. A csoport egyik tagja kedden egy olyan fotót tett közzé, amelyen látható, hogy egy fehér lepedőbe csomagolt holttestre hasonlító dolgot szállít egy autó. A lepedőből csak a lábfejek látszottak ki.

Fotó: Info Trafic Jud Timiş Facebook-csoport

A csoport tagjai nem tudták elhinni, hogy egy emberi holttestet szállított a sofőr, arra tippeltek, hogy egy bábu látható a képen.

A rendőrség is gyorsan akcióba lépett. „Tekintettel a megjelent fotóra, amelyen az látható, hogy egy holttestet is szállíthatnak, a Temes megyei rendőrség azonosítja a sofőrt és megteszi a szükséges jogi lépéseket” –  közölte a rendőrség.

Nem tartott sokáig megoldani a rejtélyt. Kiderült, hogy egy fiatal művészekből álló egyesület egyik tagja szállította a babát kiállításra – közölte a rendőrség, miután azonosították a sofőrt. A Baraka nevű művészcsoport a sokkoló kiállításairól ismert. Egyikőjük Bukarestbe tartott, ahol kiállítást szerveztek, ezért úgy döntött, hogy a próbababát az autójára rögzítve viszi el a fővárosba.

A rendőrség szerint a sofőr 1000 lejes pénzbírságra számíthat.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?