Hat órán át oltották a tüzet Szászrégenben

Egy fűrészáruraktárban ütött ki tűz keddről szerdára virradó éjjel Szászrégenben. A katonai tűzoltók és a katasztrófavédelmi önkéntes szolgálatok tűzoltói mintegy 6 órán át dolgoztak a tűz eloltásán.

Fotó: Muresul Nostru/Facebook

A Maros Megyei Horea Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint a tűzet, amely mintegy 2500 négyzetméteres területen lángolt, sikerült eloltani, de a tűzoltók még mindig a helyszínen vannak, hogy esetleges rejtett kitörések után kutassanak.

„A tűzoltóság hét tűzoltójárművel, három vízszállító tartálykocsival és egy SMURD B2 csapattal avatkozott be, a Katasztrófavédelem Önkéntes Szolgálatával együttműködve, hogy felszámolja a szászrégeni Állomás (Gării) utcában található, faanyagok tárolására szolgáló raktárokban kitört tüzet. A tűz hevesen, nyílt lángokkal égett, és az érintett terület mintegy 2500 négyzetméter volt” – közölte a Maros megyei katasztrófavédelem.

Áldozatokat vagy orvosi ellátásra szorulókat egyelőre nem azonosítottak, a tűz keletkezésének okait pedig még nem sikerült megállapítani.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?