Gyújtogatás okozta a tüzet a kolozsvári plázában

A kolozsvári Iulius Mallban keletkezett tűz ügyében gyújtogatásra utaló nyomokat találtak, három fiatalt gyanúsítanak – közölte vasárnap a kolozsvári rendőrség. A nyomozók szerint a gyanúsítottak „egy kisebb pirotechnikai tárgyat" dobtak el.

Szombaton 18.50 óra körül értesítették a kolozsvári rendőrséget, hogy tűz ütött ki egy kolozsvári bevásárlóközpontban lévő szupermarket raktárában. A helyszínen a kolozsvári katasztrófavédelmi felügyelőség tűzoltói avatkoztak be, az első ellenőrzések alapján megállapították, hogy gyújtogatásról van szó, számolt be vasárnap a kolozsvári rendőrség.


A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást.
Az eddigi bizonyítékok arra a feltételezésre vezettek, hogy a tüzet egy három fiatalból álló csoport okozta, akik egy kisebb pirotechnikai tárgyat dobtak a raktár területére. A rongálás bűncselekménye miatt bűnügyi dosszié készült, a gyanúsítottak azonosítása és felelősségre vonása érdekében pedig nyomozás folyik, tették hozzá. 


Amint arról beszámoltunk, a Iulius Mall belső udvarán szombat este erős tűz ütött ki, a vásárlókat elővigyázatosságból evakuálták, nem sérült meg senki. A bevásárlóközpont működése vasárnap zavartalanul folytatódott.

Nyitókép: Facebook/Kolozsvári Rádió

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?