banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Főbe lőtte magát egy margittai férfi, a helyi kórház népszerű asszisztense

Egy 44 éves férfi holtestére bukkantak a Bihar megyei Érsemjén községhez tartozó Érkenézben (Voivozi). A jelek szerint saját fegyverével vetett véget az életének.

Egy férfi holtestére bukkantak a Bihar megyei Érkenézben (Voivozi). A rendőrség közleménye alapján a tetemre vasárnap késő délután találtak rá a helyi temető mellett parkoló autó hátsó ülésén. A helyszínre érkezett hatóságok megállapították, hogy egy 44 éves, margittai férfi az áldozat.

A helyszínen egy vadászpuskát és ahhoz használt lőszereket is találtak, a fejsérülés alapján megállapították, saját fegyverével lőtte magát fejbe. Az áldozatnak volt fegyvertartási engedélye.

Az ügyben a nyomozók és a Bihar megyei törvényszéki ügyészség vizsgálódik tovább, de nem feltételeznek idegenkezűséget, a jelek öngyilkosságra utalnak. A Bihoreanul úgy tudja, hogy az áldozat a margittai kórház egyik asszisztense.

A margitta Dr. Mircea Pop Városi Kórház hétfőn közzé is tett egy gyászhirdetést, amelyben búcsúznak egyik kollégájuktól, a tragikus hirtelenséggel elhunyt R. P. E.-től.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754/800–808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kimaradt?