banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

Florin Cîţu: az oltás jog, de felelősség is

Az oltás jog, de egyben felelősség is – hívta fel a figyelmet pénteken Florin Cîţu. A miniszterelnök hozzátette: Románia kormánya az UNICEF mellett van az immunizáció nemzetközi hete alkalmából, amelyet április utolsó hetében tartanak.

„A védőoltások megmentik az emberek egészségét és életét!” – olvasható a miniszterelnök Facebook-bejegyzésében. Cîţu emlékeztetett, hogy a védőoltásoknak hála tudta megvédeni magát az emberiség olyan halálos betegségektől, mint a gyermekbénulás vagy a himlő.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

„A COVID-19 világjárványt csak a védőoltások segítségével lehet átvészelni, és biztonságosan visszatérni a normális kerékvágásba. Az oltás jog, de egyben felelősség is. Mindannyiunkon múlik, hogy gondoskodunk-e saját és szeretteink egészségéről” – írta a kormányfő, köszönetet mondva az egészségügyi alkalmazottaknak, akik emberfeletti erőfeszítéseket tesznek a betegség elleni harcban.

„Románia kormánya az UNICEF mellett áll az immunizáció nemzetközi hetén, amelyet április végén ünnepelnek, és támogatja a gyermekek és felnőttek vakcinákhoz való hozzáférését az egészségük védelme érdekében” – tette hozzá a miniszterelnök.

(Címlapfotó forrása: Facebook/Románia Kormánya)

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?