Felhőszakadás után villámárvíz keletkezett Resicabányán, mindent elsodort a víz

Mintegy fél órát tartott a zivatar, de ez idő alatt annyi csapadék lehullott Resicabányán, mint amennyi egész hónapban szokott. Az utcák megvadult patakokká változtak, a leáramló esővíz mindent eldosort, ami az útjába került, még a gépkocsikat is.

Az Expres de Banat hírportál szerint több utcát teljesen elöntött a víz. A helyszíni képek tanúsága szerint valóságos pokollá változott az egyébként kisváros néhány kerülete. A beszámolók alapján tudni lehet, hétfőn délután mintegy fél órát tartott a felhőszakadás a Krassó-Szörény megyei városban, ám ennyi idő alatt olyan sok csapadék lehullott, mint amennyi általában egész hónapban szokott.

A vízelvezető árkok és a csatornarendszer képtelen volt levezetni a hirtelen jött nagy mennyiségű csapadékot, ezért villámárvíz alakult ki, amely minden újtába került akadályt elsodort, a gépkocsikat is.

A katasztrófavédelem délután óta dolgozik a károk elhárításán, és a hivatalos tájékoztatás szerint emberélet nem került veszélybe. Ennek ellenére az anyagi kár jelentős, sok személyautót elöntött és elsodort, tönkretett az áradás.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?