FRISSÍTVE – Elütöttek egy férfit Arad megye egyik településén, elfogták az elmenekült sofőrt

FRISSÍTVE: Cserbenhagyásos gázolás gyanújával indítottak nyomozást a rendőrök, miután péntek éjjel egy földön fekvő férfi holttestét találták meg az Arad megyei Kisiratoson. FRISSÍTVE: Elfogták a gyanúsítottat, egy albán állampolgárságú férfit.

A kép illusztráció | Fotó: Román RendőrségA helyszínelés során kiderült, hogy a 64 éves helybéli férfi baleset áldozata lett, a külsérelmi nyomok alapján elgázolták. 

A rendőrségi közlemény és a helybéliek elmondása között némi ellentmondás van: az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy a szerencsétlenül járt férfi holttestét éjjel egykor találták meg a járőröző rendőrök a falu főutcájával párhuzamos egyik mellékutcában, de Korondi-Józsa Erika kisiratosi polgármester szerint péntek este tizenegy óra tájban érkezett a bejelentés, Andó László alpolgármester pedig érdeklődésünkre azt mondta, hogy az áldozat fia találta meg a holttestet, és ő értesítette a hatóságokat.

Az alpolgármester beszélgetésünkkor a rendőrökkel közösen vizsgálta át a térfigyelő kamerák felvételeit, amelyen – elmondása szerint – az látszott, hogy az áldozat ittasan indult haza a kocsmából. Egyelőre nem tisztázott, hogy elütötték, vagy az úton feküdt, és a sötétben áthajtott rajta egy autó.

FRISSÍTÉS: Az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság szombat kora délután arról tájékoztatott, hogy a közlekedési rendőrök azonosították a gyanúsítottat egy 32 éves albán állampolgárságú férfi személyében, aki hivatalosan kisiratosi lakos. A gyanúsítottat Aradon, a Romanilor úton fogták el, majd kihallgatásra bekísérték a kapitánységra.

Kapcsolódók

Kimaradt?