FRISSÍTVE: 21 éves férfi volt az aradi cserbenhagyásos baleset áldozata

Kerékpárost ütött el szombatról vasárnapra virradóan egy autóvezető az Aradot Nagyváraddal összekötő DN79-es jelzésű országúton. A biciklis életét vesztette. A sofőr elhagyta a helyszínt, a rendőrség nyomoz utána. 

A baleset az Arad megyei Zimándköz térségében történt. Adina Aconstantinesei, az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint az ismeretlen sofőr szombatról vasárnapra virradóan elutött egy körülbelül 30 éves, bicikliző férfit, akinek személyazonosságát egyelőre nem sikerült megállapítani, mert nem volt nála igazolvány. Sem a kerékpáros nem viselt láthatósági mellényt, sem a bicikli nem volt szabályszerűen felszerelve - közölte a szóvivő. A baleset áldozata életét vesztette, a rendőrség az elkövető után nyomoz, a sofőr ugyanis cserbenhagyta áldozatát és elhagyta a helyszínt. 

A tettes ellen gondatlanságből elkövetett emberölés miatt indul eljárás. 

A Facebookon felhívás terjedt el az elkövető kézre kerítése érdekében. A felhívást egy rendőr tette közzé, aki szerint a balesetben implikált autó egy szürkészöld Volkswagen Passat lehet.

FRISSÍTÉS: az áldozat egy 21 éves, Vaslui megyei fiatelember volt

Az Arad megyei rendőröknek sikerült megállapítani a vasárnap hajnalban a 79-es országúton elütött kerékpáros személyazonosságát. A cserbenhagyásos közúti baleset áldozata egy 21 éves, Vaslui megyei fiatalember volt, aki Zimándújfaluban lakott. Adina Aconstantinesei, az Arad megyei rendőr-főkapitányság szóvivője arról is tájékoztatott, hogy a tettest továbbra is keresik a rendőrök. 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?