Előzetes letartóztatásba helyezték a petrozsényi gázolásos balesetet okozó fiatalembert

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték azt a 19 éves fiatalembert, aki csütörtökön Petrozsényban a gyalogátjárón ittasan elütött hat gyermeket, akik közül az egyik belehalt sérüléseibe –közölte a Hunyad megyei rendőr-főkapitányság.

Mint arról beszámoltunk, a hat gyermeket egy 19 éves aninószai (Aninoasa) fiatalember ütötte el, aki ittasan és jogosítvány nélkül vezette az autót, majd elmenekült a helyszínről.

Illusztráció: Pixabay

A gyalogátjárón elütött gyerekek 11-14 évesek. Kórházba szállították őket, de egyikük, a petrozsényi intenzív terápián ápolt 11 éves áldozat néhány órával később belehalt sérüléseibe.

A 19 éves elkövetőt a rendőrségnek sikerült kézre kerítenie. A rendőrőrsre szállították és megszondáztatták, légalkoholszintje 0,81 mg/l volt.

Gondatlanságból elkövetett emberölés, továbbá gondatlanságból elkövetett testi sértés, közúti baleset helyszínének rendőri engedély nélküli elhagyása, alkoholos befolyásoltság alatti járművezetés és jogosítvány nélküli vezetés miatt folyik ellene bűnügyi eljárás.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?