Eljárás indult az iskolásokkal teli autóbuszon önkielégítő apuka ellen

A köröstarjáni és a körösgyéresi rendőrség tartson ellenőrzéseket az autóbuszokon, mert különféle emberek vannak – fogalmazott „óvatosan” egy férfi a két Bihar megyei település közösségének Facebook-csoportjában, miután ugyanott nyilvánosságra került egy videó, amelyen egy férfi az utasok szeme láttára önkielégít.

Fotó: Román Rendőrség

A hozzászólások alapján nem ez volt az első ilyen eset, most viszont egy szülő videóra vette amint a magamutogató illetlenül viselkedik az iskolából hazatérő gyermekekkel megtelt járműben. Az apuka azt írta, hogy a férfi a lánya mellé ült a buszon és ott kezdte el markolászni saját magát. A bejegyzés alapján az utasok hiába kérték, hogy hagyja abba, nem tett eleget a kérésnek.

A Bihoreanul beszámolója alapján az így nyilvánosságra került eset a rendőrség figyelmébe került, amely eljárást indított közszeméremsértés miatt.

Egy 30 éves körösgyéresi férfi volt az elkövető, aki miután szembesült a róla készült videóval a Facebook-csoportban elnézést kért. Azt mondta, hogy elaludt az autóbuszon, és álmában végzett önkielégítést. „Nem állt szándékomban, de fáradt voltam és elaludtam” – magyarázta, hozzátéve, hogy neki is van felesége és gyermeke, „egész Köröstarján” ismeri.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?