Elhunyt a Vrancea megyei tanácselnök

Meghalt szombat reggel egy fővárosi kórházban Cătălin Toma Vrancea megyei tanácselnök, a Nemzeti Liberális Párt Vrancea megyei szervezetének elnöke.Fotó: Cătălin Toma Facebook oldalaHalálhírét párttársai is megerősítették.Cătălin Tomát pénteken a Focşani megyei sürgősségi kórházból a bukaresti Matei Balş kórházba szállították, számol be az Agerpres hírügynökség. Források szerint, súlyos tüneteket okozó légúti megbetegedéssel került kórházba. 

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke, Nicolae Ciucă megemlékezett a Facebook-oldalán Cătălin Toma szombaton elhunyt Vrancea megyei tanácselnökre, aki szerinte a párt egyik „fiatal, energikus, bátor és jószándékú” politikusa volt.

„Mélyen elszomorít kollégánk, Cătălin Toma halálhíre (...). Életét a körülötte lévőknek, a családjának, az általa irányított közösségnek szentelte. Részvétemet fejezem ki a gyászoló hozzátartozóinak. Korai távozása mély sebet hagy mindannyiunk szívében” - írta bejegyzésében a volt kormányfő.

Az utolsó nyilvános esemény, amelyen a Vrancea megyei tanácselnök részt vett, az Európai Helyi és Regionális Önkormányzatok Kongresszusa elnökségének február 12-13-i párizsi ülése volt.

A 46 évesen elhunyt politikust négy éve választották meg a Vrancea megyei önkormányzat élére, előtt négy évig a PNL szenátora volt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?