FRISSÍTVE - Kamerafelvételek kerültek elő az eltűnt szászfenesi kisfiúról

Egész szerdán és az azt követő éjszaka keresett a rendőrség és önkéntesek egy 13 éves fiút, aki aznap délután tűnt el a Kolozs megyei Szászfenes községből. FRISSÍTÉS: Kamerafelvételek tanusítják, hogy a fiú felszállt egy Kolozsvárra tartó buszra.

A fiúnak egészségi problémái is vannak, ezért rendkívül fontos, hogy időben megtalálják. Amint a rendőrség közölte: a gyermek szerdán 14 óra körül elment az egyik falubeli üzletbe, és azóta nem látta senki.

A gyermeket egész éjszaka keresték, a rendőrök munkáját önkéntesek is segítették: a község utcáin, a mezőkön és a közeli erdőkben is a nyomára indultak, de nem jártak sikerrel.

Lucian Marian Pleşa körülbelül 150 centiméter magas, 50 kilogrammos, barna haja és szeme van. Eltűnésének idején egy sötétszürke tréning ruhát viselt, fekete kabátot hordott, kék sportcipő volt a lábán, és lángokat ábrázoló rajzzal díszített fekete színű maszkot viselt.

FRISSÍTÉS: Az Observator News szerint a hatóságok csütörtökön folytatták a keresést, nyomkövető kutyákkal fésülték át a környékbeli erdőket, de az akciót hirtelen leállították, amikor több biztonsági kamera felvételein azonosították a fiút. A szászfenesi üzletben készült felvételekről kiderült, hogy Lucian nem csokoládét vásárolt magának, ahogy az édesanyja hitte, hanem egy sört. A rendőrség azt is kiderítette, hogy a fiú ezután egy szatmárnémeti illetővel beszélt telefonon. Ezután, amint újabb felvételek tanúsítják, felszállt egy Kolozsvárra tartó buszjáratra.

Az eltűnt fiú fényképét továbbították az állomásokon szolgálatot teljesítő rendőröknek, és azokat, akik esetleg látják, a hatóságok arra kérik, hogy tárcsázzák az 112-t. 

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?