banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

FRISSÍTVE – Családi bántalmazás Csíkszeredában – megszólalt a késes támadás áldozata

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban ápolják azt a nőt, akit élettársa késsel megsebesített, majd kilökött az első emeleti lakásuk ablakából. A férfit pszichiátriára szállították. FRISSÍTÉS: A kórház közlése szerint a hölgy álapota stabil.

Csaknem tragédiához vezetett egy családon belül elkövetett erőszakos cselekedet Csíkszeredában szombaton reggel. A város egyik lakótelepén történt eset során egy férfi késsel többször megsebesítette élettársát, majd kilökte első emeleti lakásuk ablakán. Az elkövető önmagán is sebeket ejtett a késsel.

Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője a Maszol érdeklődésére elmondta: a 41 éves nőt többféle sérüléssel szállították kórházba szombaton. „Tudomásunk szerint az első emeletről kilökték a hölgyet” – említette meg a szakember.Illusztráció: Pixabay

Telefonon sikerült elérnünk az áldozatot, aki részletekkel is szolgált az esetről. A hölgy a Maszol megkeresésére arról számolt be, hogy élettársa pénteken rosszul érezte magát, ezért együtt bementek a megyei kórház sürgősségi részlegére, majd lakótelepi, első emeleti otthonukba tértek haza. Másnap (szombaton) reggel a nő arra ébredt, hogy az 51 éves élettársa késsel fenyegeti, majd megtámadta. A nő kezeivel védte magát, ekkor támadója több vágást ejtett a karjain, az áldozat a garzonlakás ablakához rohant segítséget kérni. A férfi ekkor kilökte a kétségbeesett nőt, aki a zuhanás következtében súlyosan megsérült.

A nő elmondása szerint medence- és csigolyatörést szenvedett, segítségkérését hallva a szomszédok hívták ki a mentőket és a rendőrséget. A hatóság ezt követően rátörte a lakásajtót az agresszív férfira, aki időközben önmaga ellen fordult és számos vágást ejtett saját testén is a késsel.

A pár közösen nevelt kisfia a hölgy szüleinél, vidéken tartózkodott az eset idején, és jelenleg is a nagyszülők viselik gondját. A lakodalmas zenészként ismert férfit a megyei sürgősségi kórház pszichiátriai osztályára szállították.

FRISSÍTÉS: A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháztól  Maszol számára küldött tájékoztatás szerint az áldozatot július 1-jén, a hajnali órákban szállították az intézmény sürgősségi osztályára. A kórház lapunknak küldött válasza szerint a páciens traumatológiai sérüléseket szenvedett, a sürgősségi osztályról beutalták az Ortopédia-Traumatológia osztályra. Jelenleg állapota stabil, nincs életveszélyben - közölték. A férfi pácienst a sürgősségi osztályról a pszihiátriai osztályra utalták be,  jelen pillanatban az ő állapota is stabil.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?