Bukarestbe szállítják a bákói balesetben súlyosan megsérült 15 éves fiút

A bukaresti Marie Curie Kórházba szállítják át azt a 15 éves fiút, aki súlyosan megsérült vasárnap a 7 halálos áldozatot követelő Bákó megyei közúti balesetben – tájékoztatott hétfőn Mirela Romaneţ, a bákói megyei sürgősségi kórház szóvivője.

A Rekecsinnél történt balesetben megsérült gyermeket helikopterrel viszik hétfőn a fővárosi kórházba. A kórház szóvivője szerint a baleset többi sérültjének az állapota stabil.

Mint írtuk, hét személy életét vesztette vasárnap a Bákót Egyedhalmával összekötő 2-es országúton, Rekecsin település kijáratánál történt balesetben, amelyben személygépkocsi ütközött össze egy kisbusszal.

Az ütközés nyomán 5 felnőtt és 2 gyermek halt meg, az öt személyt – 1 kiskorút és 4 felnőttet –, aki életben maradt, a bákói sürgősségi kórházba szállítottak. A katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint a személygépkocsi egyik felnőtt, valamint két kiskorú utasa, illetve a kisbusz négy utasa halt meg.

A sérültek közül a 15 éves fiú volt a legsúlyosabb állapotban, a kórházba utaláskor medencecsonttörést, léprepedést, combcsonttörést állapítottak meg nála, vérnyomása rendkívül alacsony volt.

(Címlapfotó forrása: Bákó megyei katasztrófavédelem/ISU Bacau)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?