Botrány a parlamentben: Șoșoacă leárulózta a miniszterelnököt és az újságírókat

Újabb botrányt keltett Diana Șoșoacă független szenátor hétfőn a parlamentben. Miközben Marcel Ciolacu miniszterelnök a plenáris ülés végén nyilatkozott a sajtónak, beleszólt, azzal vádolva a kormányfőt, hogy „eladta az országot Amerikának”.

A hírhedt politikus azért sértődött meg, mert korábban a törvényhozók különnyugdíját eltörlő törvény vitáján nem kapott szót.

Asszonyom, ön egy közönséges hazug!" – vágott vissza Ciolacu.
„Ön egy
senkiházi, aki egész életében nem dolgozott semmit, és végül parlamentben és miniszterelnökként is diktál. (...) Ön háborúba sodort minket! Áruló, akárcsak a PSD!" – folytatta Șoșoacă.
Marcel Ciolacu elhagyta a helyszínt, miközben a szenátor hazugnak és hazaárulónak nevezte őt,
majd kiabálni kezdett a jelenlévő újságírókkal, akiket a világjárványban a COVID-ellenes vakcina miatt elhunytak gyilkosainak nevezett.

Archív fotó: Agerpres
„Szégyelljék magukat! Az egész sajtót megvesztegeti és cenzúrázz
a a két kormánypárt” – kiabált a politikus, majd az újságírókat is leárulózta.
„Úgy
gondolják, hogy Kreml-propagandát folytatok? Köszönjék meg, hogy beszéltem Lukasenkóval, hogy fogadja Prigozsint. Elismerés jár nekem, mert megmentettem Moszkvát! Azt akarják, hogy megmentsem Washingtont is? Egyikük sem törődik Romániával! Ha valaki Romániáért harcol, azt putyinistának nevezitek, pedig ti vagytok az árulók!” – kiabálta a szenátor.

Amint arról beszámoltunk, korábban a parlamenti vita és szavazás alatt Diana Şoşoacă síppal zavarta az ülést, mert nem kapott szót. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?