Beoltották az országos oltási kampány koordinátorát is

A koronavírus elleni oltás jelenti a biztos, hatékony és gyors orvosi megoldást ahhoz, hogy az életünk visszatérjen a normális kerékvágásba, jelentette ki kedden Valeriu Gheorghiţă, az országos oltási kampány koordinátora.

A Carol Davila Sürgősségi Katonai Kórház járványosztályának főorvosa kedden kapta meg az oltást a kórház járóbeteg részlegén berendezett oltási központban.

„Hónapok óta várok kollégáimmal együtt erre a pillanatra, egy olyan oltás megjelenésére, amely minden biztonsági, minőségi és hatékonysági követelménynek eleget tesz. (...) Az oltás jelenti a biztos, hatékony és gyors orvosi megoldást ahhoz, hogy együtt és csakis együtt lehetővé tegyük, hogy az életünk visszatérjen a normális kerékvágásba” - mondta Gheorghiţă a vakcina beadása után.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A katonaorvos szerint az immunizálás csökkenti a pandémia negatív következményeit és korlátozza az elhalálozások számát. Megjegyezte ugyanakkor, hogy az oltási folyamat rendben zajlott, minden nagyon jól elő van készítve és meg van szervezve az egészségügyi felméréstől az epidemiológiai kérdőíven át az oltás beadásáig és az azt kövező 15 perces várakozási idő biztosításáig.

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?