Bámészkodott egy balesetnél, leigazoltatták, kiderült: többszörös bűnelkövető

Megállt egy balesetnél, hogy bámészkodjon – ez volt az első hiba, amit elkövetett a Iaşi megyei fiatalember, akiről a rendőrségi vizsgálatok során derült ki, hogy kábítószert, petárdákat forgalmaz és még jogosítványa sincs.

Vezetés közben meglátta, hogy közúti baleset történt, ezért félrehúzott, hogy bámészkodjon. Pechére olyan helyen állt meg, ahol zavarta a rendőrök munkáját a baleset körül, így leigazoltatták a fiatalembert. A kikérdezése során egyre gyanúsabb lett a férfi, érdekes részletek derültek ki róla, ezért a rendőrök átkutatták az autóját.

A járműben elrejtve találtak például cannabist, amiről kiderült, hogy a férfi elsősorban kereskedett vele, habár eleinte azt állította, hogy csak saját fogyasztásra tartotta magánál. Igen ám, de még egy árlistát is találtak a rendőrök az autóban, amiből egyértelműen látszott, hogy a cannabist 40 lejért vásárolta és 50-55 lejért adta tovább grammjáért.

A további kutatás során arra utaló nyomokat is találtak, hogy a fiatalember petárdákkal és tűzijátékokkal is kereskedett. Ebben az esetben is az árlista buktatta le a férfit.

Az i-re végül az tette fel a pontot, hogy jogosítványa sem volt, így többszörös bűntett elkövetésével indítottak ellene eljárást.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?