Az újrakezdésről mesél Nagy Zsolt az Erdély TV műsorában

Nagy Zsolt üzletember első alkalommal vállalta, hogy kamerák előtt, őszintén mesél a vele történtekről az Erdélyi Magyar Televízió Zebra, a gondolatok átjárója című műsorában hétfőn este 8-tól.

Az újrakezdés mindig nagy kihívás, főleg, ha akaratunk ellenére kerülünk olyan helyzetbe, hogy mindent elölről kell kezdenünk. De mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor felismerjük, hogy ezentúl már semmi nem lesz a régi. Bármennyire is megrázóak ezek a változások, újra kell terveznünk, és valahogyan talpra állnunk, ami nem egyszerű feladat.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Az Erdélyi Magyar Televízió Zebra, a gondolatok átjárója című műsorában Gecse Ramóna és Kovács Károly ezúttal nem egy pszichológust, hanem Nagy Zsolt üzletembert kérdezik történetéről, amely egy igazi hullámvasúthoz hasonlítható, hiszen a hírközlési és informatikai miniszteri pozíció is az élet teljes újratervezésével jár, de Zsolt esetében ez még csak a kezdet volt. A további felfüggesztéséről, az őt ért vádakról, a börtönbüntetésről és az ezek utáni talpra állásról első alkalommal vállalta, hogy kamerák előtt, őszintén mesél a vele történtekről.

Kövessék a műsort ma este 8 órától az Erdély TV képernyőjén és Facebook-oldalán!

Kapcsolódók

Kimaradt?