banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Az elvonási tünetekkel küzdő fiatalember megfenyegette gyógyszerészt, végül köhögés-sziruppal távozott

Letartóztattak egy Szeben megyei fiatalembert, miután megfenyegetett egy gyógyszerészt, benzodiazepint követelt tőle. Végül több doboz köhögésre való szirupot zsákmányolt, és elmenekült.

A 18 éves, elvonási tünetekkel küzdő, kábítószerfüggő fiatalember bement a szentágotai gyógyszertárba, megfenyegette a gyógyszerészt, és követelte, hogy adjon neki benzodiazepint, egy pszichoaktív anyagot, amely több gyógyszerben is megtalálható, számol be a Turnul Sfatului.
Mivel senki más nem tartózkodott éppen akkor a gyógyszertárban, a férfi bement az irodába, ahol megfenyegette a gyógyszerészt, majd amikor úgy tűnt neki, hogy megnyomta a pánikgombot, elfutott, ám több doboz köhögéscsillapítót vitt magával.Illusztráció: Pexels
„Április 20-án a szentágotai rendőrök őrizetbe vettek egy 18 éves helybeli fiatalembert, aki ellen súlyos rablás bűntette miatt folyik büntetőeljárás. A fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy április 19-én, 14.45 óra körül betört a helyi gyógyszertár irodájába, erőszakkal fenyegetőzött, és több doboz szirupot lopott el, majd ismeretlen irányba elmenekült" – áll a Szeben megyei rendőrség hétfői sajtóközleményében.

A rendőrök a nyomozást követően azonosították a fiatalembert, majd a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?