A kórház illemhelyiségében végzett magával egy aradi fiatalember

Egy 28 éves Arad megyei páciens felakasztotta magát az Aradi Megyei Sürgősségi Kórház egyik illemhelyiségében szombatról vasárnapra virradó éjszaka. A fiatalembert koronavírus-fertőzéssel kezelték, azonban állapota nem volt súlyos – adta közre az Arad Megyei Rendőrség.

A hatóság szóvivője, Simina Roz az Agerpres hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a férfit március 19-én utalták be a kórházba koronavírus-fertőzéssel. A páciens a kórház úgynevezett vörös zónájában – ahol kizárólag koronavírusos betegeket ápolnak – található illemhelyiségben végzett magával. Amikor rátaláltak, az ügyeletes orvos és egy intenzív terápiás orvos sietett a segítségére, másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.   

A férfit néhány nap múlva engedték volna ki a kórházból, mivel állapota jelentősen javult az utóbbi időben. Az orvosok korábban nem észlelték szorongás vagy depresszió jeleit rajta.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

(Címlapkép: Facebook)

Kapcsolódók

Kimaradt?