FRISSÍTVE - Megölte 16 éves barátnőjét egy 20 éves fiatal

Holtan találtak szombat hajnalban egy mezőn egy 16 éves lányt Iași megyében. Erőszakos halállal halt meg, és alapos a gyanú, hogy a 20 éves barátja a gyilkos. FRISSÍTÉS: A fiatalember beismerte, hogy ő ölte meg a barátnőjét.

A Mediafax beszámolója szerint lány holtteste a Hălăuceşti nevű településtől három kilométerre hevert a mezőn. Testén – elsősorban a fején – külsérelmi nyomok voltak. A rendőröket a lány barátja riasztotta a helyszínre a 112-es segélyhívó számon.

A helyi portálok szerint az éjszaka folyamán a 20 éves fiatalember bevallotta, hogy péntek este megütötte a barátnőjét, de azt nem, hogy megölte volna. Az erőszakos jeleneteknek állítólag szemtanúi voltak, akik azt is állítják, hogy a kamasz drogok hatása alatt volt. A fiút benntartották kihallgatásra a rendőrségen.

FRISSÍTÉS: A fiatalembert egész éjjel vallatták a rendőrségen. Először tagadta, hogy ő ölte volna meg a lányt. Azt mondta, hogy holtan talált rá a mezőn. A hajnali órákban azonban beismerte, hogy ő volt a tettes. A gyilkosság indítékairól egyelőre nem derültek ki részletek. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és reggel a Iași-i Socola Pszichiátriai Intézetbe szállították, amelynek orvosai megállapítják, hogy tudatánál volt-e a gyilkosság elkövetésekor.

A helybéliek is odacsődültek, amikor a helyszínen megjelent a rendőrség és az ügyészség. Szemtanúk szerint helyszínelés közben a fiatalemert egy rendőrautóba ültették, és elaludt. Ezért alapos a gyanú, hogy drogok hatása alatt volt. A lány holttestét a kórbonctani intézetbe szállították, ahol megállapítják a halál pontos okát.

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?