FRISSÍTVE - Ez okozta a Beszterce-Naszód megyei tömegbalesetet

Tizenhat személyt érintő közúti baleset történt Beszterce-Naszód megyében, a 17-es országúton, Baca és Csicsómihályfalva között - közölte a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU). FRISSÍTÉS: a balesetet egy 56 éves nő okozta.

A balesetet 13:40 körül jelentették az 112-es segélyhívó számon. Egy mikrobusz és két személygépkocsi ütközött.

Ciprian Păcurar, a Beszterce-Naszód megyei mentőszolgálat szóvivője arról tájékoztatott, hogy a baleset 16 személyt érintett, négyet közülük kórházba szállítottak. Mind a négyen nők: egy 56 éves nőt kartöréssel, egy 67 éves asszonyt pánikroham miatt, egy 36 éves és egy 65 éves nőt pedig mellkasi sérülésekkel kellett kórházba szállítani. 

A rendőrség figyelmeztet, hogy a kérdéses útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, csak egy sávon lehet közlekedni. 

FRISSÍTÉS: pár órával a baleset után újraindult a forgalom a 17-es országúton, Baca és Csicsómihályfalva között. Az első vizsgálatok eredménye alapján a balesetet egy 56 éves nő okozta, aki az általa vezetett személygépkocsival előzésbe kezdett, összeütközött egy 36 éves, máramarosi férfi által vezetett autóval, majd nekicsapódott egy mikrobusznak, amelyet egy 50 éves, suceavai illetőségű férfi vezetett. 

A balesetben megsérült az 56 éves autóvezető nő, egy utasa és a szembejövő autóban két nő. 

Egyik sofőr leheletében sem mutattak ki alkoholt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított büntetőjogi eljárást. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?