Ez volt Angelina Jolie eddigi legaljasabb húzása

Immár közel két éve folyik az egykori hollywoodi álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt válópere.

A nyilvánosság előtt zajló per legújabb áldozatai a Jolie-Pitt páros hat gyereke, akiknek anyjuk már azt is megtiltotta, hogy Pittet apának szólítsák, csak a keresztnevét használhatják. „Megparancsolta a gyerekeinek, hogy Bradet csak a keresztnevén hívhatják" - mesélte a színésznő barátnője az OK! magazinnak. A két idősebb gyerek megértette anyjuk indulatát, de a legkisebbeket teljesen összezavarta, hogy mostantól nem hívhatják apjukat úgy, ahogy eddig megszokták.

A színésznő tovább is ment, eltávolított a házból minden olyan tárgyat, ami őt vagy a gyerekeket Brad Pittre emlékeztette volna. Így kerültek a szemétbe az esküvői és családi fotók, de azoknak a képeknek sem kegyelmezett, amelyek a gyerekek szobájának falát díszítették és amelyeken kettesben voltak apjukkal.

Egy bennfentes szerint 10 éves gyerekük, Vivienne hiába kérte zokogva anyját, hogy ne dobja ki azt a képet, amin Braddel van, a színésznő hajthatatlan volt.

Angelina továbbá kiadta parancsba a személyzetnek, hogy minden, a házba bekerülő folyóiratot, újságot lapozzanak át és tüntessék el a Pittről szóló cikkeket. 

Kapcsolódók

Kimaradt?