Nacsa Olivér mégis válik

Alig több mint egy év házasság után beadta a válókeresetet Nacsa Olivér és felesége, Kiss Zsuzsa. A humorista szerda este, Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt kapcsolatuk tönkrementeléről.

A fő problémát az okozta, magyarázta Nacsa, hogy elkényelmesedtek. Olivér párja egy éve Németországban kapott munkát, a humorista pedig több időt töltött vele kint, mint otthon.

nacsa tapsolva

– Egy született feleség életét éltem – emlékezett Olivér. – Reggel felkeltem, megittam a kávémat, elolvastam egy könyvet. Nem csináltam semmit. Körülbelül két és fél hetet voltam kint, másfelet itthon. Szerettem volna megmenteni ezt a kapcsolatot, mert hiszek a családban. Vágytam gyerekre, gyerekekre.

2012 őszén aztán leültek megbeszélni a problémákat, decemberben pedig elhatározták, véget vetnek a házasságuknak.

nacsacsinos– Hol nevettünk, hol sírtunk, de abban maradtunk, hogy vége – mondta Nacsa, és megjegyezte: válásuk folyamatban van, már beadták a papírokat. Pedig január végén, amikor a humorista Mannheimot jelölte meg lakhelyének, vagyis odaköltözött feleségéhez, mintha még felvillant volna egy utolsó reménysugár.

Annak ellenére, hogy korábban a Borsnak úgy nyilatkozott a nevettető, hogy fájdalmát fojtotta sportolásba, és eleinte arra is gondolt, hogy így talán jobban fog tetszeni Zsuzsának, most Hajdú Péter műsorában kijelentette: az, hogy az elmúlt hónapokban rengeteget fogyott, nem a magánéleti válságnak tudható be, hanem a tudatos életmódváltás eredménye. A jelentős súlycsökkentéshez az utóbbira mindenképp szükség volt, de talán az előbbi is közrejátszott.

Kimaradt?