Hamarosan feleség és anya lesz Lady Gaga is

Általában nem szívesen beszél párkapcsolatáról magánélete védelmében Lady Gaga, viszont egy barátnője kikotyogta: nyáron férjhez megy kedveséhez, aki minél hamarabb szeretne tőle gyereket is.

– Mondta már nekem többször is, hogy megtalálta az igazit, és amikor látom őt a barátjával, én is ezt gondolom – kezdte az ismerős.

Lady-Gaga-Marries-Taylor-Kinney

Lady Gaga és Taylor Kinney 2011 júliusában ismerkedtek össze egy klipforgatáson, és szinte azonnal egymásba szerettek. A párosról az a hír járja, hogy találkozásuk második évfordulójára tervezik az esküvőjüket. A pletykás barátnő szerint nem lesz nagy felhajtás, csak a családot és a közeli barátokat hívják meg.

– Gaga nem akar sztárparádét, azt mondta, ez nem egy díjátadó. Csak maguknak szeretné ezt a meghitt napot –folytatta, és azt is elárulta: az énekesnő sokáig tartott attól, hogy csak egy trófea lesz a férfi számára, mivel Kinney nagy nőfaló hírében állt. A színész azonban az első pillanattól kezdve komolyan gondolta ezt a kapcsolatot.

gaga 0x440

– Gaga elképesztő hatással van rám, akárcsak az édesanyám – mesélte Kinney néhány hónapja a Sunnak. – Anyukám az áldását adta erre a kapcsolatra, én pedig jövőre már szeretnék gyerekeket.

Kimaradt?