FRISSÍTVE - Továbbra is keresik az eltűnt kisfiút Hargita megyében

Eltűnt hétfőn este Balánbányán egy 6 éves kisfiú. A hatóságok nagy erőkkel keresik. FRISSÍTÉS: A Hargita megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip szerdán a Maszolnak elmondta, továbbra sem találják a gyereket. A kisfiút az Olt vizében is keresték.

A Hargita megyei rendőrség keddi tájékoztatása szerint a szülők hétfőn este 20 óra után jelentették gyermekük eltűnését. A 6 éves Ciprian- Costel Manoilă a házuk előtt játszott a barátaival. A kisfiú egy idő után eltávolodott a társaitól, utoljára egy volt helyi óvoda udvarán látták, azóta nem tért haza.

A gyermek fekete csíkos, fehér színű melegítő nadrágot, sötét színű, hosszú ujjú pólót, sportcipőt és egy piros sapkát viselt. Magassága 120 cm körüli, haja szőke, szeme barna, vékony testalkatú.

A Hargita megyei rendőrség, csendőrség és a készenlétügyi felügyelőség nagy erőkkel keresi az eltűnt kisfiút. A hatóságok arra kérik a lakosságot, forduljanak a rendőrséghez, ha  információk vannak a gyermek hollétéről.

 FRISSÍTÉS: A Hargita megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip szerdán a Maszolnak elmondta, továbbra sem találják a gyereket.

Kapcsolódók

Kimaradt?