Nézd meg Vizi Imre legújabb magyar nyelvű klippjét (VIDEÓ)

A nagy közönségsikert arató „Olvasni jó!” (a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár himnusza) és a „Szörnyeteg” című dalai után új magyar nyelvű klippel jelentkezik Vizi Imre.

A „Nélküled” egy igazi nyári pop sláger, amely a valódi érzelmekről, az őszinte párkapcsolat nehézségeiről, ugyanakkor ennek örök értékeiről szól fiatalosan, fiataloknak.

A Voice – Romania (Vocea Romaniei) tehetségkutatón és az Eurovízión ismertté vált zenész-énekes saját dalaiban sikerrel ötvözi a magyar könnyűzenei hagyományok, valamint a soul, az RNB, a funk és a jazz elemeit, sajátos hangzásvilága és a dalaiban megfogalmazott üzenetei révén egyre népszerűbb a romániai, magyarországi és egyre inkább a nemzetközi közönség körében is.

Vizi ugyanakkor az önálló erdélyi magyar könnyűzeneipar és a magyar előadók elszánt támogatója is: hisz abban, hogy komoly potenciál rejlik az itthoni magyar könnyűzenében, hiszen rengeteg tehetséges zenekar és előadó van, akiknek itthon kell megteremteni az alkotáshoz és az érvényesüléshez szükséges társadalmi feltételeket. Producerként több hazai előadó munkáját segítette már, mint például a Titán zenekar, Sipos Tiffany, Molnár Jocó, stb., másrészt a román befutott sztárok dalaiban is közreműködik.

Kapcsolódók

Kimaradt?