Meglepő lépésre szánta el magát Cicciolina

40 év után hazaköltözne Magyarországra a pornóvilágban csak Cicciolinaként ismert Staller Ilona.

Magánéleti válságba került öregkorára a pornóvilágban csak Cicciolina művésznéven ismert Staller Ilona, aki öregkorára teljesen egyedül maradt Olaszországban. Az ex-pornós 40 éve él idegenek között, most pedig, hogy fia is elköltözött otthonról, magányos lett. Öccse és nővére, valamint azon révén kiterjedt családja él Magyaországon, ahova ő is egyre gyakrabban vágyódik.

„Jó ideje nem tetszik Olaszországban a politikai élet, egyre nagyobb a recesszió, egyre rosszabb a gazdasági helyzet és nem érzem jól magam ilyen közegben. A másik, hogy sajnos én sem fiatalodom és öreg koromra nem szeretnék egyedül maradni. Nekem Magyarországon élnek a rokonaim. Nekem itt nincs családom, egyedül a fiam van, aki már a saját életét éli. Öcsém és nővérem és azok gyerekei egyre jobban hiányoznak, jó lesz a közelükben lenni. Jó ideje szingli is vagyok, mert ugyan udvarlóim bőven akadnak, de nem találok olyan pasit, aki nekem megfelelne” – fogalmazott Cicciolina a Kiskegyednek.

Staller egyelőre nem tudja, hogy mikor cuccol fel, hiszen ehhez előbb el kellene adnia valamelyik római lakását. „Árulom is a legnagyobbat, ami háromszáz négyzetméter, nagy terasszal, konyhával 500 ezer eurót kérek érte. Ha ezt eladtam, akkor kezdhetek keresgélni. Csendes, nyugodt vidéken szeretnék lakni, Budán vagy a főváros környékén keresek egy villát, ahol állatokat is tarthatok” – nyilatkozta Cicciolina. 

Kapcsolódók

Kimaradt?