FRISSÍTVE - Három nap után kézre került a családját leszúró férfi

Készültségben áll a teljes Neamț megyei rendőrség mindaddig, amíg nem kerítik kézre azt a 43 éves férfit, aki - alkoholos befolyásoltság alatt - vasárnap leszúrta a feleségét és a nő szüleit. FRISSÍTÉS: Három nap után sikerült kézre keríteni a férfit.

Tette után a férfi bevetette magát a ház melletti erdőbe, ahol most nyomkereső kutyákkal keresi a rendőrség.

Az eset ünnepi asztalnál történt, a feleség és az após névnapját ülték. Az est előrehaladtával a férj egyre jobban berúgott, és heves szóváltásba keveredett az asztaltársaság többi tagjával. Majd egy adott pillanatban felkapott egy kést az asztalról, és mindenkit megsebesített.

„Mindennaposak voltak nálunk a veszekedések, de soha nem fajultak el ennyire. Az italtól indult minden. Remélem, hogy minél hamarabb kézre kerítik, az sem érdekel, hogy élve vagy halva” – fogalmazott egy helyi portálnak a házaspár leánya. A nőt válságos állapotban szállították kórházba, a szíve környékén érte sérülés. 

„Bűnügyi szempontból egyelőre három gyilkossági kísérletről beszélhetünk, nagyon reméljük, hogy egyetlen áldozat sem veszíti el az életét” – fogalmazott Stelain Olteanu kriminalisztikai ügyész. 

FRISSÍTÉS: Három nap után sikerült őrizetbe venni a férfit, amikor megpróbált visszalopakodni a házába, hogy ételt és ruhát vegyen magához. A 43 éves Răducu Bălțătescu azt mondta a rendőröknek, hogy az elmúlt három napot az erdőben töltötte.

Időközben fény derült arra is, hogy mi váltotta ki az erőszakos férfi haragját: a felesége a terített asztalnál közölte vele, hogy elhagyja és visszaköltözik szüleihez. 

Kimaradt?