FRISSÍTVE: Dâmboviţa megyeiek loptak az egyik csíkszeredai áruházból

Csütörtök délután három férfi próbálta kirabolni a Penny áruházlánc csíkszeredai üzletét. A tettesek távozás közben betörték az üzlet ajtaját – tájékoztatott Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőrség szóvivője. FRISSÍTÉS: Dâmboviţa megyeiek a tolvajok.

Az elkövetők – akik nem pénzt loptak, hanem különböző termékeket emeltek le a polcokról – autóval menekültek el a tett helyszínéről, a riasztott rendőrök pedig a nyomukba eredtek.

Nem sokkal a szökésük után, Csíkkozmás területén a rendőrök állították meg az autót, amelyben a három elkövető ült, akik ellen lopás vádjával indul eljárás.

FRISSÍTÉS: A rendőrségi szóvivő közlése szerint három Dâmboviţa megyei személy: két férfi, a 47 éves I.F. és a 20 éves T.V., valamint egy 46 éves nő, S. G. lopott el néhány terméket, főként szalámikat, kávét és samponokat a csíkszeredai Pennyből.

A rendőrség lopott holmit maradéktalanul visszaszolgáltatta az üzletnek. A szóvivőtől azt is megtudtuk, hogy az egyik férfit és a nőt már korábban is elítélték hasonló tettek miatt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?