FRISSÍTVE – Halálra gázolt egy kerékpárost egy ittas rendőrségi alkalmazott

FRISSÍTVE: Elgázolt péntek este egy kerékpárost egy ittas rendőrségi alkalmazott Beszterce bejáratánál - közölte Crina Sîrb, a Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az egyelőre nem azonosított áldozatot, előbb hátulról ütötte el egy 44 éves férfi által vezetett gépkocsi, amitől a biciklis átesett a szembejövő sávra, ahol elgázolta egy másik autó, amelyet egy 20 éves fiatalember vezetett. A helyszínre kiérkező mentőegységek már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az ellenőrzésnél kiderült, hogy a 44 éves sofőr, aki a megyei rendőrség alkalmazottja, alkoholt fogyasztott. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított eljárást.

FRISSÍTÉS: 60 napos igazságügyi ellenőrzés alá helyezték a balesetet okozó rendőrt, miután szombat reggel 24 órára őrizetbe vették. Gondatlanságból elkövetett emberölés és ittas vezetés vádjával indul eljárás ellene. A rendőr nem szolgálati idejében okozta a balesetet. Mint kiderült, az áldozat 48 éves volt és a Beszterce-Naszód megyei Mezőszentmihályról származott. 

(Címlapofotó és videó: www.bistriteanul.ro)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?