FRISSÍTVE - Búcsúlevelet hagyott hátra az öngyilkos román politikus

FRISSÍTVE: Holtan találták szerda reggel a Fehér megyei önkormányzat alelnökét, Alin Cucuit. A rendőrség információi szerint a politikus felakasztotta magát. FRISSÍTÉS: Az önkormányzati alelnök búcsúlevelet hagyott hátra.

Alin Cucui holttestére a testvére talált rá a szülei házában reggel 8 körül. A Fehér megyei rendőrség szóvivője, Luminiţa Prodan a Mediafaxnak elmondta, jelenleg vizsgálják a haláleset körülményeit, de nagy valószínűséggel öngyilkosság történt. A Nemzeti Liberális Párt politikusa 42 éves volt, és hat éve töltötte be a Fehér megyei tanács alelnöi tisztségét. Nős volt, egy gyermek apja.

FRISSÍTÉS: A politikus búcsúlevélben próbálta megmagyarázni tettét. A nyomozáshoz közel álló források szerint Alin Cucui néhány sort írt, amelyben családtagjainak magyarázta meg, hogy miért választotta az öngyilkosságot. Úgy tűnik, a férfi depressziós volt.

A Fehér megyei tanács másik alelnöke is, Dumitru Fulea, aki a sajtónak azt nyilatkozta, hogy legutóbb a keddi gyűlésen találkozott az alelnökkel. "Ez egy tragédia. Megmagyarázhatatlan számomra. Nem tudom milyen oka volt erre. Tegnap reggel volt ülésünk 8 órától" - magyarázta Fulea.

Kapcsolódók

Kimaradt?