Rémtörténet a pszichiátrián: leveleket hagyott hátra az öngyilkos gyilkos

Két levelet is hátrahagyott a slatinai sürgősségi kórház ápolója, aki vasárnapra virradóra az egyik kezelőhelyiségben megölte kolléganőjét-élettársát, majd magával is végzett.

A nyomozáshoz közel álló források szerint az egyik levelet a férfi lakásán találta meg a lánytestvére, a másikra pedig a nyomozók bukkantak rá, ez abban a kabátban volt, amelyikben aznap dolgozni ment.

A két levél tartalma azonos, mindkettőből az derül ki, hogy a férfi előre kitervelte tettét - nyilatkozták az idézett források. Hátrahagyott üzeneteiben a gyilkos utalást tesz egy másik férfire, aki az élettársával együtt nagyon megalázta, és „pokollá tette az életét”.

Mint korábban írtuk, a kettős tragédia a kórház pszichiátriai részlegének egyik kezelőhelyiségében történt szombat hajnalban. Az 54 éves férfi és a 46 éves nő egy műszakban dolgozott a pszichiátriai részlegen, utóbbi asszisztensnőként.

A férfi bezárkózott a kezelőterembe az élettársával, több késszúrással megölte a nőt, majd az ereit felvágva öngyilkos lett.

Kapcsolódók

Kimaradt?