Lefogyott a zsíros csíkszeredai koszttól a román díva

Amióta Csíkszeredában él, Románia egykori szépségkirálynője, Nicoleta Luciu már nincs reflektorfényben, de azért időről időre felbukkan a román sajtóban. Legutóbb karcsúsága visszanyerésének titkait tárta fel az egyik lapnak.

Mint ismert, Nicoleta Luciu az egyik legtehetősebb székelyföldi vállalkozóhoz, Csergő Zsolthoz ment feleségül, és közel hét éve él Csíkszeredában. Korábban rengeteg reklámajánlatot kapott, nagyvilági események, tévéműsorok gyakori meghívottja volt, egy jó ideje azonban már nincs reflektorfényben. Háttérbe vonulásához nyilván hozzájárult, hogy időközben négy gyereket szült, hárman közülük ikrek.

A bulvársajtó időről időre arról írt, hogy Nicoleta Luciura már alig lehet ráismerni, jelentős súlyfelesleget szedett fel. Mára már azonban visszanyerte sziluettjét, és a viva.ro-nak árulta el, hogy hogyan.

„Itt Csíkszeredában mindenki normálisan étkezik. Szalonnát hagymával, nehéz főtt ételeket. Ezt eszem én is. Csakhogy én csupán az egytizedét annak adagnak, amit mások fogyasztanak, naponta kétszer. Nehéz Csíkszeredában fogyókúrázni, nagyok a csábítások. Ráadásul nincs konkurenciám. Ha Bukarestben elmész egy világi eseményre, és meglátsz egy vékony nőt, azonnal szükségét érzed a fogyókúrának” – magyarázta a portálnak.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?