Bulvársajtó: megkopott a fénye a Csíkszeredában „rekedt” egykori román szépségkirálynőnek

Csíkszeredába költözése után néhány évvel alig lehet ráismerni Románia egykori szépségkirálynőjére, Nicoleta Luciura. Korábban rengeteg reklámajánlatot kapott, nagyvilági események, tévéműsorok gyakori meghívottja volt, mára már azonban elszigetelten él a Hargita megyei városban – írja a román bulvársajtó.

Mint ismert, Nicoleta Luciu az egyik legtehetősebb székelyföldi vállalkozóhoz, Csergő Zsolthoz ment feleségül, és közel hat éve él Csíkszeredában. Háttérbe vonulásához nyilván hozzájárult, hogy időközben négy gyereket szült, hárman közülük ikrek.

A román fotómodellnek azonban nem sikerült visszatérnie a „celebvilágba”. Egy darabig érvényesek voltak még a korábbi reklámszerződései, ám ezek lejártak, és újabb ajánlatokat nem kapott. Egy ideje a nagyvilági események szervezői is elkerülik. Jelenleg egyetlen saját jövedelemforrása a blogja, amelyen különböző termékeket is népszerűsít.

A környezetéből származó információk szerint Nicoleta Luciu az öregedéstől is fél, ezért méregdrága ránctalanító kezelésbe kezdett, és egyre nagyobb nehézséget okoz számára az alakjának megőrzése. Ettől függetlenül a volt szépségkirálynő nem érzi magát rosszul Csíkszeredában. Tavaly télen büszkén számolt be arról, hogy miközben a bukaresti tanintézmények egész héten zárva tartanak a kíméletlen hideg miatt, az ő gyermekei -27 fokban is iskolába jártak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?