Nem tartogat meglepetéseket az időjárás a következő napokra

A megszokottnál melegebb lesz a következő napokban. Esőre figyelmeztetnek a meteorológusok.

Bánságban pénteken a csütörtöki hőmérsékleti értékekre lehet számítani, ami a következő napokhoz képest 5-6 Celsius-fokkal hidegebbet jelent. Pénteken a minimális hőmérsékleti érték 8 fok körül lesz. Ezt követően felmelegedés várható, keddre már 21 fokos maximális hőmérsékletet jósolnak. Április 10–15. között a nappali átlaghőmérséklet 18 és 20 fok körül alakul.

Pénteken folytatódik az esőzés, további kiadós esőt már csak jövő csütörtökre prognosztizálnak. A többi napokon is számíthatunk csapadékra, de csak futó zápor formájában.

Körösvidéken pénteken szintén hűvösebb lesz, ezt követően felmelegszik az idő. Péntek reggel 8-9 Celsius-fokot jósolnak. Április 10–15. között a nappali átlaghőmérséklet 17 és 19 fok körül alakul.

Pénteken szintén eső elé nézünk. Esőre ezt követően csak április 12. után számíthatunk.

Erdélyben kimondottan meleg lesz pénteken, a nappali hőmérséklet a 21 fokot is elérheti. Ezt követően a nappali átlaghőmérséklet 17-19 fok között alakul. Péntek éjszaka 6 Celsius-fokot jósolnak, szombattól a minimális átlaghőmérséklet 2-4 Celsius-fok között mozog. Kiadós esőre szintén pénteken számíthatunk, ezt követően csak április 12. után. Gyenge záporok a többi napokon is előfordulhatnak.

Máramarosban pénteken 20 fok lesz, éjszaka 4 fokot jósolnak. A következő héten 16-17 fokos átlaghőmérsékletre lehet számítani. A legmelegebb reggel pénteken lesz, ekkor a hőmérő higanyszála 7 fokra is felkúszhat. Ezt követően a minimális értékek 4-5 fok között mozognak.

Kimaradt?