Tíz év börtönre ítélték a terhes nőt megkéselő Kelemen Arnoldot

Gyilkossági kísérletért jogerősen tíz év börtönre ítélte hétfőn a nagyváradi ítélőtábla azt a 22 éves fiatalt, aki tavaly megkéselt majd vízbe akart folytatni egy terhes nőt.

Kelemen Arnold 2017 április 11-én este támadta meg 32 éves áldozatára Biharfélegyházán. A diószegi nő hitelügynökként dolgozott, és adósságokat behajtani látogatott a településre. A fiatal az egyik adós volt, és megbeszélt vele egy találkozót, azzal a szándékkal, hogy megölje.

A találkozó a nő gépkocsijában jött létre. Beszélgetésük közben Kelemen Arnold hirtelen előrántott egy kést, és többször megszúrta. A nő valahogy kiszabadult az autóból, ám támadója megragadta, és bele akarta fojtani egy közeli tóba.

Mivel járókelők közeledtek, a fiatal a nő táskáját magához véve elmenekült. Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadást túlélte, de a babát elveszítette.

Kelemen Arnoldot rövid idő alatt elfogták és letartóztatták. Első fokon 11 év letöltendő börtönre ítélték és 50 ezer euró kártérítésre kötelezték. A táblabíróság valamelyest enyhített a büntetésen: 10 év börtönre ítélte és 30 ezer euró kártérítésre kötelezte.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?