Rosszul lett egy sofőr, két ember meghalt a tömegbalesetben

Két személy meghalt, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek egy szerda délután történt tömegbalesetben. A szerencsétlenség egy sofőr rosszulléte miatt következett be.

A hírtelevíziók beszámolója szerint a Krassó-Szörény megyében, a DN 58B jelzésű úton történt baleset helyszínére riasztottak egy mentőhelikoptert is. A készenléti felügyelőség közölte: Gertenyes közelében egy Skoda cukorbetegségben szenvedő vezetője rosszul lett, és ütközött egy szabályosan közlekedő Dacia Logan taxival, illetve egy kisteherautóval.

A balesetben a Skoda vezetője a helyszínen életét vesztette. Egy másik személy az autóroncsok közé szorult, és nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. A kiérkező mentősök hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. További két személyt súlyos sérülésekkel szállítottak a resicabányai kórházba.

A szerencsétlenség után néhány perccel történt egy másik baleset is: a helyszínre riasztott egyik rendőrautónak nem adott elsőbbséget egy sofőr, és a két jármű összeütközött. Ebben a balesetben két rendőr sérült meg, mindkettőt kórházba kellett szállítani.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?