Hajmeresztőeket állít a családtagjait meggyilkoló brassói férfi

Hisz a reinkarnációban, és meggyőződése, hogy jobb most a családtagjainak ott, ahol vannak – mondta kihallgatásakor a brassói férfi, aki megölte a feleségét és két gyermekét.

Mint ismert, a gyilkos kedden délben feladta magát a rendőrségen. A 43 éves Florin Buliga kihallgatása egész délután zajlott. Késő este vették 24 órára őrizetbe, szerdán várhatóan a 30 napos előzetes letartóztatásáról dönt bíróság.

Kihallgatásakor az ügyészeknek azt mondta: meggyőződése, hogy a „húsvéti időszakban egyes kiválasztott személyeknek meg kell halniuk”. Állítása szerint keddre virradóra, 3 óra körül szúrta le 42 éves feleséget, 18 éves lányát és a 13 éves fiát. Azt mondta, gyermekeivel haláluk után is telepatikusan kommunikált.

A brassói törvényszéki ügyészség szóvivője, Daniel Dancă a Mediafaxnak megerősítette: Florin Buliga pszichikailag labilisnak tűnt, és nem azt hangoztatta, hogy nem bánta meg tettét. „Meggyőződése, hogy jót tett a családtagjaival. Azt állította, hogy haláluk után is kommunikált velük, és azt üzenték neki, hogy jól vannak” – mondta az ügyész.

A család Brassóban, egy Noua negyedbeli tömbházban élt, ott követte el a férfi a hármas gyilkosságot. A gyilkosságokat megelőző napon állítólag elment imádkozni egy közeli kolostorba, és a nyomozó hatóságok szerint öngyilkosságot kísérelt meg, mielőtt megölte volna a családját.

Kapcsolódók

Kimaradt?