FRISSÍTVE - Bennégett a tanító házaspár az autóban – részletek a balesetről

FRISSÍTVE: Élet vesztette hétfőn közúti balesetben egy pedagógus házaspár. Bennégtek az autójukban, amellyel frontálisan ütközött egy másik gépkocsi.

A baleset a DN10-es jelzésű úton történt hétfő délután négy körül. A hatvan év körüli házaspár Buzăuból tért haza a Brăești községben lévő otthonába, amikor hatalmas sebességgel az autójuknak csapódott egy szemből érkező Audi. Az utóbbi járművet egy 26 éves Buzău megyei fiatal vezette.

Az ütközés nyomán a házaspár autója azonnal lángba borult, a férfinak és a nőnek esélye sem volt a menekülésre. Azt nem tudni, hogy a balesetet okozó fiatalember megsérült-e a balesetben. A rendőrség még vizsgálja a szerencsétlenség körülményeit. A helyi portálok beszámolói szerint a tanító házaspárt egész Brăești község gyászolja, nagy tisztelet övezte őket a településen.

FRISSÍTÉS: A rendőrség tájékoztatása szerint a jobbkormányos Audit vezető sofőr egy kocsisort akart megelőzni, ezért történt a baleset. A 26 éves fiatalembernek volt egy utastársa is. Mindketten kórházba kerültek, ám egyikük sincs életveszélyben. A rendőrség minden kétséget kizáróan megállapította, hogy a balesetért az Audi vezetője tehető felelőssé. Gondatlanságból elkövetett emberölésért és gondatlanságból elkövetett testi sértésért indult ellene eljárás. A fiatalember egy 62 éves férfi és a szintén 62 éves felesége halálát okozta.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?