FRISSÍTVE - Halálos baleset Hargita megyében: ennyi maradt az autóból

FRISSÍTVE: Feltehetően az időjárási körülmények és az útviszonyok figyelmen kívül hagyásának következtében veszítette vasárnap este életét egy 37 éves kápolnásfalusi férfi lakhelyének közelében – tájékoztatott Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőrség szóvivője. 

„Vasárnap este 21 óra 25 perckor érkezett hozzánk a segélyhívás. A férfi egyedül utazott az autójában, és feltehetően túl gyorsan hajtott, amikor Kápolnásfalu közelében egy út menti fának csapódott. Az áldozat a helyszínen meghalt, az autója pedig teljesen összetört. Arról nincsenek még információink, hogy a balesetet megelőzően fogyasztott-e szeszes italt, ezt majd a törvényszéki orvos állapítja meg” – nyilatkozta portálunknak a szóvivő.

Egy olvasónk által közölt információk szerint a férfi holttestét a Hargita Megyei Olt Készenléti Felügyelőség műszaki mentésben jártas szakemberei szabadították ki a roncsok közül.

FRISSÍTÉS: A készenléti felügyelőség hétfőn helyszíni felvételeket tett közzé a balesetről. A  fotók szerint a jármű gyakorlatilag kettészakadt az ütközéstől.

Kapcsolódók

Kimaradt?