Tragikus este Hargita megyében: három halálos autóbaleset történt

Három autóvezető vesztette életét a Hargita megyei közutakon csütörtök délután: 35, 51 és 52 évesek az áldozatok – tájékoztatott a rendőrség.

Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője három tragikus kimenetelű autóbalesetről számolt be a sajtónak csütörtökön a késő esti órákban.

16 óra 40 perckor az 51 éves gyergyóalfalvi G. A. Borzont egyik, a 13B jelzésű országúttal párhuzamos utcáján hajtott miközben elveszítette uralmát a járműve felett és árokba sodródott. A balesetben elhunyt személynek nem volt jogosítványa.

Tusnádfürdőn egy kanyarban borult fel teherautójával az 52 esztendős Kovászna megyei B. M. A 18.25 óra körül bekövetkezett balesetben szerzett sérüléseit nem élte túl. Az eset miatt időszakosan lezárták a forgalmat az egyik sávon.

Este 9 óra előtt nem sokkal a 35 éves szentegyházi D. Z. A. Homoródfürdő és Kápolnásfalu között csapódott fának, miután egy kanyarban lesodródott az úttestről. A sofőr az időjárási viszonyokat figyelembe nem véve, túl gyorsan hajtott, ez okozta a halálával végződő balesetet.  

A rendőrségi szóvivő közlése szerint mindhárom esetben csak a sofőr ült az autóban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?