FRISSÍTVE - Lelőtte a barátnőjét, majd öngyilkos lett egy fiatalember

FRISSÍTVE - Holtan találtak szerda reggel egy fiatal párt az Arad megyei Tornova község egyik bárjában. A jelek arra utalnak, hogy a fiú megölte a lányt, majd öngyilkos lett.

A helyi portálok beszámolói szerint a 23 éves lány abban a bárban dolgozott, amelyben holtan találták. Kedd este zárni készült, amikor megjelent a helyszínen a 23 éves barátja. Valamiért összevesztek, s a vita hevében a fiú elővett egy fegyvert, lelőtte a lányt, majd magával is végzett.

FRISSÍTÉS: Az Arad megyei rendőrség gyilkossági osztályának vezetője, Adrian Șimon főfelügyelő elmondta: az első helyszíni vizsgálatok szerint a fiatalember egy házi készítésű vadászfegyverrel ölte meg a barátnőjét, majd főbe lőtte magát. A férfinek nem volt fegyverbirtoklási engedélye.

A fiatalokra a helyi őrs rendőrei találtak rá, akik a reggeli kávéjukat a bárban szokták meginni. Feltűnt nekik, hogy a létesítmény szerda reggel nem nyitott ki, s egy helybéli férfit kértek meg, másszon be a raktérépület nyitva lévő ablakán, és nézzen körül, hogy mi történt. 

A rendőri helyszínelés még tart.

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

Kimaradt?