Öt hónapos és két éves gyermekeivel rekedt bent a nagyváradi állatkertben egy nő

Két éves ikrekkel és egy öt hónapos babával rekedt a nagyváradi állatkertben egy anyuka a csütörtök esti hidegben és esőben. Később a Facebookon tette közzé a történteket.

Az ebihoreanul.ro portál tudósítása szerint az anyuka akkor döbbent rá, hogy az állatkert foglya, amikor zárt kapukra talált. Az alkalmazottak nem tájékoztatták megafonon a látogatókat a zárásról, ahogy egyébként szokták, nem győződtek meg róla, hogy minden látogató hazament, ráadásul állítólag záróra előtt mentek haza.A pórul járt család néhány perccel a záróra után érkezett a kapuhoz, az anyuka megpróbálta felhívni az ott feltüntetett telefonszámokat, de senki sem vette fel a telefont. Két óra múlva, mikor már azon gondolkodtak, hogy melyik nagymacska mellett húzzák meg magukat, és a nő férje már a rendőrséget is értesítette, megérkezett az állatkert biológusa és szabadon engedte őket.

Az állatkert vezetősége tagadja, hogy az alkalmazottak záróra előtt távoztak volna, de elismeri, hogy nem győződtek meg róla, hogy van-e még valaki a létesítményben. Döntés született arról, hogy olyan forgóajtókkal szerelik fel az állatkertet, amely lehetővé teszi a kilépést záróra után is, annál is inkább, hogy hasonló eset már korábban is előfordult.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?