Tömegbaleset történt Kisilván – egy fiatal meghalt, riasztották a közeli kórházakat

Egy halálos áldozattal és tíz személy sérülésével járó baleset történt a 17D jelzésű országúton Beszterce-Naszód megyében, Kisilva Oláhszentgyörgy felöli kijáratánál, tájékoztatott a Beszterce-Naszód megyei készenléti felügyelőség.

Egy hétszemélyes gépjármű és egy személygépkocsi ütközött, utóbbiban hárman utaztak. A személygépkocsi az ütközést követően felborult és a vasúti síneken landolt. Egyik utasa, egy 19 éves fiatal is beszorult a roncsok közé, és a helyszínen életét vesztette.

Hat sérültet különböző sérülésekkel és törésekkel szállítottak kórházba, azonban nincsenek életveszélyes állapotban. Hárman, köztük egy 13 éves kiskorú, elutasították, hogy kórházba szállítsák őket.

A sérültek magas száma miatt a rohammentő-szolgálat és a megyei mentőszolgálat több egységét is a helyszínre vezényelték, a hatóságok vörös beavatkozási tervet léptettek érvénybe.

A Beszterce-Naszód megyei rendőrség szóvivője, Diana Pintea elmondta, egy 19 éves oláhszentgyörgyi sofőr, akinek utasa volt az elhunyt személy, elvesztette uralmát a gépjármű fölött. és a szemből érkező gépkocsival ütközött, amelyet egy 35 éves naszódi férfi vezetett.

A rendőrség nyomozásba kezdett a baleset pontos körülményeinek megállapítására. A vasúti közlekedést nem befolyásolta a baleset.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?