FRISSÍTVE - Részleteket tudtunk meg a csíkszentkirályi balesetről

FRISSÍTVE - Kisteherautó ütközött frontálisan személygépkocsival szerda délelőtt Csíkszentkirályon. A balesetnek sérültje is van, de nem kellett kórházba szállítani.

A Brassó megyei rendszámú kamion a tavaly novemberben felavatott új kápolna közelében ütközött a Maros megyei autóval. Szemtanúk tudósítónknak elmondták, a baleset azért történhetett, mert a személygépkocsi sofőrje „a kápolnát bámulta”, és nem figyelt az útra. Ezért nem vette észre az éles kanyarból előbukkanó kisteherautót, és összeütköztek. A személygépkocsi egyik utasa kisebb sérüléseket szenvedett a balesetben, a kiérkező mentősök nem szállították kórházba.

FRISSÍTÉS: A Hargita Megyei Rendőrség szóvivőjétől, Gheorghe Filiptől megtudtuk, hogy a baleset 11 óra 20 perckor történt. A szabályosan közlekedő teherautó sofőrje a bukaresti 59 éves bukaresti B. G. volt. Az 53 éves marosvásárhelyi S. F. vezette személyautó az éles kanyarban áthajtott a menetirányával ellentétes sávra, és belerohant a tehergépkocsiba.

A személyautóben ült a 72 éves gyergyószentmiklósi C. I., aki könnyebb sérüléseket szerzett a baleset következtében. A férfinak szívproblémái vannak, emellé szerzett mellkasi sérüléseket, a mentő az ő ellátására sietett a helyszínre, ahol ez meg is történt. A sérült nem igényelte, hogy kórházba szállítsák. 

Kapcsolódók

Kimaradt?