Két anya nekiesett egy kiskorúnak az iskolában

Ököllel ütött és rugdosott egy 5. osztályos diákot két anya Konstancán az iskola folyósóján. A diákok, akik szemtanúi voltak a bántalmazásnak, lefilmezték az incidenst és elküldték a megvert diák édesanyjának, aki most Facebook-oldalán követel igazságot. A Dan Barbilian tanintézmény igazgatója értesítette a rendőrséget, amely vizsgálatot indított az ügyben. 

A Konstanca megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatott: az iskolaigazgató kedden jelezte a rendőrségnek, hogy egy 30, illetve egy 37 éves nő szünetben fizikailag bántalmazta az iskola egyik diákját. A két nő a bántalmazott tanuló osztálytársainak a szülei. Ütlegelés vagy egyéb erőszakos tettek, közrend- és csendháborítás miatt vizsgálódik a rendőrség. A megvert kiskorút törvényszéki orvosszakértő fogja megvizsgálni.

Az iskola igazgatója, Doina David tudatta, hogy a bántalmazott tanuló 5. osztályba jár, hamarosan betölti a 14 évet. Az igazgatónő elmondása szerint a diák viselkedési és beilleszkedési problémákkal küzd, több alkalommal bántotta osztálytársait.

„Nemrégiben három osztálytársát bántalmazta, akik otthon elmesélték, hogy mi történt, az anyukák pedig eljöttek az iskolába, hogy jelentsék az esetet. Panaszt nyújtottak be, és anélkül, hogy választ várjanak, bementek az iskolába szünet közben. Amint meglátták a diákot, nekiestek és megverték. A támadást egy tornatanár szakította félbe. Mi értesítettük a rendőrséget, a bűnösök pedig felelni fognak tetteikért” – nyilatkozta Doina David. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?